17 Ağustos 2017 Perşembe

Murat Altındere: "G.Saray'ı Mersin'den puansız göndereceğiz"


Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, ligde Galatasaray ile yapacakları maçı kazanacaklarına inandıklarını ifade etti.

Altındere, yaptığı yazılı açıklamada, iki maçta elde ettikleri 4 puanın kendileri için önemli olduğunu, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarla bütünleşmeyi sağladıklarını vurguladı.

Galatasaray ile iç sahada yapacakları maçı kazanarak çıkışı sürdürmek istediklerini belirten Altındere, şunları kaydetti:

"Galatasaray maçında sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız. Son iki haftada ortaya konan futboldan ve alınan puanlardan memnunuz. Öncelikle yönetim olarak iki haftada alınan 4 puandan dolayı futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Biz takım olarak sahada iyi mücadele ediyoruz. Galatasaray'ı da bu inançla Mersin'den puansız göndereceğiz. Önemli bir camiayı Mersin'de misafir edeceğiz. Onların sıkıntılı durumda olmaları bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Rakip takımların ne yaptığından çok bizim ne yaptığımız önemli. O nedenle bu maç bizim çıkışımızı devam ettireceğimiz bir karşılaşma olacak."

Takım için taraftardan destek isteyen Altındere, "Bu önemli maçta Mersinlilerin takımlarını yalnız bırakmaması gerekiyor. Kayserispor maçında deplasmanda olmasına rağmen seyircimizin gücünü gördük. Burada da onlara çok iş düşüyor. Mersinlileri bekliyoruz. Hep birlikte el birliğiyle takımımıza destek olma zamanı. Bu maçta da birlik ve beraberliğimizi Türkiye'ye göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
Mersin İdmanyurdu, 13 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da Mersin Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacak.

Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder