17 Ağustos 2017 Perşembe

Altındere’den FETÖ’ya hukuk savaşı


FETÖ ile mücadelede yaptığı başarılı çalışmalarla tanınan Mersin’li ünlü avukat Murat Altındere hakkında çıkan iddia ve haberlere mahkeme kararı ile dur dedi. Altındere’nin yaptığı basın açıklaması aynen şöyle
MAHKEME İFTİRA VE KUMPAS HABERLERİNE DUR DEDİ. HABERLERE ERİŞİMİ ENGELLEDİ!!
Hakkımda bazı basın ve yayın organlarında çıkan iftira içerikli, asılsız ve FETÖ’nün kumpası sonucu yayınlanan haberlere erişimin engellenmesi için tarafımdan mahkemeye başvurulmuş, mahkemece yapılan inceleme ve araştırma sonucunda Mersin 4. Sulh Ceza Hakimliğinin 2017/2882 D. İş sayı ve 28.07.2017 tarihli kararı ile YAYINLANAN HABERLERE ERİŞİMİN ENGELLENMESİNE KARAR VERİLMİŞTİR.
Belirtmek isterim ki, bu iddiaların ortaya atılmasının tek sebebi, geçmişte şahsımın ve ailemin FETÖ tarafından uğratıldığı haksızlık ve zararlara karşı bu hain örgütle açıktan yıllardır yürüttüğümüz ve sadece Mersin kamuoyunda değil ülke çapında bilinen hukuki mücadelemizi sekteye uğratmak ve şahsımı itibarsızlaştırmaktır. Ancak mahkeme konuyu inceleyerek yapılan bu iftiralara ve gerçeği yansıtmayan yanlı haberlere geçit vermemiştir.
 
Basın ve kamuoyunun bilgilerine arz ederim.
 
Saygılarımla
Av. Murat ALTINDERE


markakentmersin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder